Welke prijzen heeft de Postcodeloterij?

Welke prijzen heeft de Postcodeloterij?

Bij de Postcode Loterij kunt u mooie geldprijzen winnen, waaronder de Straatprijs en de hoogste PostcodeKanjer ooit van € 56,7 miljoen. Maar ook andere prijzen, zoals een gloednieuwe BMW en topproducten; van fiets en reiskoffer tot een dagje weg naar keuze.

Wat is de 14e trekking Postcode Loterij?

De maandelijkse trekking van de Nationale Postcode Loterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 8e van de volgende maand. De 13e trekking vindt plaats op 7 juli 2021, de 14e trekking op 29 december 2021 en de decembertrekking op 1 januari 2022.

Hoe lang speel ik mee met de Postcode Loterij?

10. Van elk meespelend lot wordt gedurende een kalenderjaar bij elke (reguliere en extra) trekking waaraan geldig is deelgenomen, beginnend bij de trekking van de maand januari, maximaal een bedrag van EURO 2,00 (twee EURO) gereserveerd voor de KanjerPrijzen.

Hoe weet je of je iets gewonnen hebt Postcode Loterij?

Trekkingsdata. De uitslagen worden elke 8e van de maand op onze website gepubliceerd. U ontvangt informatie over een door u gewonnen prijs per post of per e-mail.

Waar valt de Postcode Loterij het vaakst?

Vorig jaar viel de PostcodeKanjer op postcode 2151BZ in het Noord-Hollandse Nieuw-Vennep. De winnaars mochten toen 54,7 miljoen euro verdelen. De hoofdprijs van de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij viel afgelopen nacht op twee halve loten, een in Zwolle en een in Tiel.

Hoeveel trekkingen heeft de Postcode Loterij?

De PostcodeKanjer van € 56,7 miljoen valt op 1 januari 2022, de hoogste PostcodeKanjer ooit! Elk jaar zijn er 12 maandelijkse trekkingen en 2 extra trekkingen. Elke deelnemer aan de Postcode Loterij spaart automatisch Kanjerpunten. Per trekking ontvangt u 10 Kanjerpunten per lot.

Hoeveel belasting moet je betalen bij de Postcode Loterij?

Geldprijzen tot en met € 449,- zijn belastingvrij. Geldprijzen van meer dan € 449,- worden belast met de wettelijk vastgestelde kansspelbelasting. De belasting wordt door de Nationale Postcode Loterij afgedragen. Als u een prijs wint, ontvangt u het nettobedrag.

Hoeveel mensen spelen gemiddeld mee met Postcode Loterij?

In 2020 zijn er bij de Postcode Loterij 9.457.636 prijzen verloot. Gemiddeld speelden er in 2020 bij de 14 trekkingen 2,9 miljoen deelnemers mee.

Waar kan ik mijn IJscadeaukaart inleveren?

De IJscadeaukaart kunt u gemakkelijk inwisselen bij een van de deelnemende ijsverkoop locaties. Via de locatiezoeker kunt een deelnemende ijsverkoop locatie bij u in de buurt vinden. De cadeaukaart t.w.v. € 7,50 is eenmalig vrij te besteden. Kies iets lekkers uit het ijs assortiment en lever uw cadeaukaart in.

Welk koffernummer heb ik bij Miljoenenjacht?

Alle deelnemers van de Postcode Loterij maken tijdens Miljoenenjacht automatisch kans op hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. Dit bedrag kan maar liefst oplopen tot € 5 MILJOEN! U kunt uw koffernummer(s) inzien op www.postcodeloterij.nl/koffer.

Hoe weet ik of ik gewonnen heb VriendenLoterij?

Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. We maken elke dag een winnaar van een grote geldprijs bekend uit de maandelijkse trekking….Winnende lotnummers € 10.000,-

Datum Lotnummer
11 september 52393-AK
12 september 31608-AM
13 september 37243-AH
14 september 20386-AA

Welke prijzen heeft de Postcodeloterij? Bij de Postcode Loterij kunt u mooie geldprijzen winnen, waaronder de Straatprijs en de hoogste PostcodeKanjer ooit van € 56,7 miljoen. Maar ook andere prijzen, zoals een gloednieuwe BMW en topproducten; van fiets en reiskoffer tot een dagje weg naar keuze. Wat is de 14e trekking Postcode Loterij? De maandelijkse…