Wat kost een seizoenkaart Cambuur?

Wat kost een seizoenkaart Cambuur?

We hebben er dit jaar voor gekozen om het zo overzichtelijk mogelijk te houden en slechts één type seizoenkaart aan te bieden. Met deze seizoenkaart steun je de club onvoorwaardelijk en zit je al vanaf iets meer dan elf euro per wedstrijd in het Cambuur Stadion bij onze wedstrijden in de Eredivisie.

Hoeveel seizoenkaarten heeft Cambuur?

SC Cambuur heeft alle beschikbare seizoenkaarten voor komend seizoen uitverkocht. Dat laat de voetbalclub weten op social media. Het gaat in totaal om 7.050 kaarten. Cambuur promoveerde in april met het kampioenschap in de eerste divisie naar de eredivisie.

Waar Cambuur?

SC Cambuur-Leeuwarden, kortweg SC Cambuur, is een professionele Nederlandse voetbalclub uit Leeuwarden.

Wat kost een seizoenkaart van Ajax?

De goedkoopste seizoenkaart voor 2019/2020 kost 242 euro en verlengen kan vanaf 29 maart. Je heb hiervoor tot 31 mei de tijd, dus je kunt zelf een geschikt moment uitkiezen om je seizoenkaart te betalen. Als je verlengt, krijg je weer 10 procent korting op kaartjes voor Europese wedstrijden.

Wat kost een seizoenkaart van FC Groningen?

€187,- SAMEN.

Wat kost een seizoenskaart voor Feyenoord?

Feyenoord – €272 – 31.000 seizoenkaarten Ook Feyenoord verhoogt dit jaar de prijs van de seizoenkaarten niet. Dat betekent dat de goedkoopste plek in De Kuip op €272 per jaar komt. De duurste plekken aan de lange zijde kosten naar verluid zo’n €700.

Waar speelt Cambuur vanavond?

Locatie: Leeuwarden.

 • Stadion: Cambuurstadion.
 • Veld: Kunstgras.
 • Capaciteit: 10.250.
 • Heeft Cambuur kunstgras?

  Op 19 mei start SC Cambuur met het verwijderen van haar kunstgrasmat. Het kunstgras wordt vervangen door natuurgras. Het publiek mist de geur van gras en de charme van modder aan de shirts. Echt gras past beter bij de club.

  Wat kost een seizoenkaart voor Feyenoord?

  Wat kost een seizoenkaart van PSV?

  Bij PSV moet je het meeste geld over hebben voor je club: met 290 euro is PSV de duurste club als het gaat om de aanschaf van een seizoenkaart. De eerste Eredivisie-ploegen zijn inmiddels weer in training en dat betekent dat we voorzichtig kunnen gaan toeleven naar het seizoen 2019/2020.

  Hoeveel seizoenkaarten FC Groningen?

  FC Groningen staat te trappelen om de trouwe supporters en sponsors weer in eigen stadion te ontvangen. Op dit moment staat het aantal seizoenkaarthouders voor het seizoen 2021/2022 op: 7.952. Deze supporters verlengden of kochten hun seizoenkaart via tickets.fcgroningen.nl.

  Wat kost een seizoenkaart?

  Niet alleen tussen de verschillende clubs, maar ook waar je in een stadion zit bepaald hoeveel je voor een seizoenkaart moet betalen. Zo kost de goedkoopste seizoenkaart ongeveer 175 euro en de duurste meer dan 700 euro. De gemiddelde prijs voor een seizoenkaart in de eredivisie is ongeveer 240 euro.

  Wat kost een seizoenkaart Cambuur? We hebben er dit jaar voor gekozen om het zo overzichtelijk mogelijk te houden en slechts één type seizoenkaart aan te bieden. Met deze seizoenkaart steun je de club onvoorwaardelijk en zit je al vanaf iets meer dan elf euro per wedstrijd in het Cambuur Stadion bij onze wedstrijden in…