Wat kan ik knutselen volwassenen?

Wat kan ik knutselen volwassenen?

Knutselen voor volwassenen

 • Diamond Painting. Iets wat helemaal in is, is diamond painting.
 • Handletteren. Handletteren is ontzettend moeilijk maar ook ontzettend leuk om te doen.
 • Bullet Journal.
 • Pyrografie.
 • Haken.
 • Kleuren.

Wat kan ik doen knutselen?

Denk bijvoorbeeld aan WC rolletjes, kartonnen dozen, verpakkingsmateriaal en eierdozen. Daarnaast kun je met lintjes en cadeaupapier leuk knutselen. Glazen potjes en flessen kun je ook versieren. Kinderen zijn vaak zelf het beste in bedenken wat de leukste knutselmaterialen zijn.

Wat kun je met papier?

Papier kun je op veel manieren gebruiken. Vouwen, schrijven, recyclen, bouwen: dit zijn slechts enkele ideeën om papier te gebruiken….Er zijn een hoop dingen die je kunt maken met papier-maché, waaronder:

 1. Vazen.
 2. Afdekplaatjes voor lichtschakelaars.
 3. Zeeschelpen.
 4. Maskers.
 5. Potloodhouders.
 6. Snuisterijendoosjes.

Wat kan je maken met een keukenrol?

Knutselen met keukenrollen

 • Bijenkorf van keukenrol.
 • Het sprookjeskasteel van keukenrollen.
 • Pennenbakje van keukenrollen knutselen.
 • Armbanden knutselen van wc-rollen of keukenrollen.
 • Bijen van wc-rollen.
 • Raceauto’s van wc-rollen.
 • Grappige dieren knutselen met wc-rollen.

Wat kun je knutselen met hout?

Knutselen met hout: van houten hartjes en vogelhuisje tot houten doosje

 • Vingerhoed. Borduurstoffen.
 • Scheepjes Maxi. Lana Grossa Bingo Melange. Breipakketten.

Wat kan je maken voor je moeder?

Koop een paar witte sokken en laat de kinderen er met textielstiften (o.a. te koop bij Baker Ross) een mooie tekening op maken. En natuurlijk is het extra leuk als ze er ook nog zelf een etiket bij knutselen. Rijg die met één steek met naald en draad aan de sokken vast en dit leuke Moederdag cadeau is klaar!

Wat kun je doen met een stuk karton?

DIY: 15x knutselen met karton

 1. Poppenhuizen. Of je maakt een klein huisje voor de poppen, knuffels, Lego of Playmobil.
 2. Televisie. Speel de hoofdrol in je zelf bedachte kinderprogramma.
 3. Tafel en stoeltje.
 4. Kasteel.
 5. Glijbaan.
 6. Speelbox.
 7. Ballenbaan.
 8. Wasmachine.

Wat kan je met papier knutselen?

Daarom heb ik allerlei verschillende ideeën voor je gemaakt die je kunt knutselen met papier. Geschikt voor peuters en kleuters en ook wat uitdagendere knutselideeën voor de oudere kinderen. Wat dacht je van een raket die écht vliegt, een vrolijke vlinder, een dinosaurus muts of een vis met een buikje van vlechtwerk.

Wat kun je doen met Vouwblaadjes?

Van emoji drol tot eenhoorn, het papieren wereldrecordhouder vliegtuig ver vliegen tot ninja ster; dit zijn echt superleuke ideeën om te vouwen met vouwblaadjes. Origami voor kinderen! Voor de gevorderde vouwer, maar ook leuke én makkelijke dingen om te vouwen van papier voor de beginners.

Wat kun je maken van closetrollen?

Spinnen stempelen met wc rol Kinderen zijn dol op stempelen. En met wat verf en wc rollen maak je de mooiste figuren op papier. Zoals deze spinnen. Geef ze een paar wiebeloogjes en schilder er een mooi web omheen en je hebt een prachtig kunstwerk voor aan de muur.

Wat kan je doen met wc-rolletjes?

Het mooie aan lege wc-rolletjes is dat ze erg flexibel zijn en dus in allerlei vormen kunnen worden gevouwen. Dit maakt ze ook erg geschikt als stempel. Met een paar rolletjes en wat verf kun je met de kinderen leuke vormen maken en aan het stempelen gaan.

Wat kan ik knutselen volwassenen? Knutselen voor volwassenen Diamond Painting. Iets wat helemaal in is, is diamond painting. Handletteren. Handletteren is ontzettend moeilijk maar ook ontzettend leuk om te doen. Bullet Journal. Pyrografie. Haken. Kleuren. Wat kan ik doen knutselen? Denk bijvoorbeeld aan WC rolletjes, kartonnen dozen, verpakkingsmateriaal en eierdozen. Daarnaast kun je met lintjes…