Wat is mijn referentienummer Brabant Water?

Wat is mijn referentienummer Brabant Water?

Waar vind ik mijn referentienummer? U vindt uw referentienummer in de e-mail of brief die u onlangs van ons ontvangen hebt met het verzoek ons de meterstand door te geven.

Wat kost een kuub water bij Brabant Water?

​​​​In 2021 is het drinkwatertarief € 0,46 voor 1.000 liter (1 m³) drinkwater inclusief Provinciale grondwaterheffing. Dit is exclusief Belasting op Leidingwater (BoL) en 9% btw. Inclusief deze belastingen betaalt u € 0,89 bij huishoudelijk verbruik (<300 m³ per jaar).

Waar levert Brabant Water?

In de provincie Noord-Brabant is één waterbedrijf actief. Bijzonderheden: Levert water aan Evides NV, Provinciale en Intercommunale DrinkWatermaatschappij der Provincie Antwerpen S.V. (PIDPA).

Wat doet Brabant Water?

Brabant Water is het klimaatneutrale drinkwaterbedrijf dat aan 2,5 miljoen inwoners en bedrijven in Noord-Brabant drinkwater levert. Bijna 800 medewerkers zorgen ervoor dat onze klanten iedere dag kunnen rekenen op vers en betrouwbaar drinkwater. Dat is onze eerste prioriteit.

Waar vind ik mijn referentienummer?

Een referentie nummer is een herkenbaar nummer Een referentienummer is een nummer waar een bedrijf je aan herkent. Het staat vaak op rekeningen of andere correspondentie die je ontvangt.

Hoe geef ik mijn waterstand door?

Veelgestelde vragen

  1. Noteer de meterstand van uw watermeter.
  2. Cijfers achter de komma noteert u niet.
  3. Ga naar Meterstand doorgeven en vul daar het registratienummer en de meterstand in.
  4. Online doorgeven niet mogelijk? Bel dan met 0800 6162 (gratis) om de meterstand door te geven en houd uw registratienummer bij de hand.

Wat kost een kuub water bij Evides?

Voor het verbruik van drinkwater is per Opzetstuk aan Evides een vergoeding van € 0,859 per m3 drinkwater verschuldigd.

Wat kost een kuub water bij WML?

Duizend liter drinkwater (1 m3) kost in 2020 € 0,68 en het vastrecht voor een standaardaansluiting bedraagt € 78,29 per jaar (exclusief belastingen en toeslagen, afgerond op hele eurocenten). Een nieuwe basis-drinkwateraansluiting (bijvoorbeeld bij nieuwbouwprojecten) kost € 1.142,24 exclusief BTW.

Waar levert Dunea water?

Dunea produceert en levert aan circa 1,3 miljoen klanten lekker en betrouwbaar drinkwater in het westelijk deel van Zuid-Holland. Wij ontvangen jaarlijks 1 miljoen recreanten in de duinen tussen Monster en Katwijk. We beheren deze prachtige natuur en beschermen de drinkwaterwinning. Dat doen we al ruim 140 jaar.

Hoeveel Waterproductiebedrijven heeft Brabant Water?

De 30 waterproductiebedrijven van het bedrijf zijn verspreid over geheel Noord-Brabant. Al het drinkwater wordt geproduceerd uit grondwater.

Hoe schoon is Brabant Water?

Het drinkwater in Brabant is veilig en betrouwbaar. Bescherming van drinkwaterbronnen tegen gewasbeschermingsmiddelen is echter van groot belang om dit -ook in de toekomst- te blijven garanderen.

Wat is mijn referentienummer Brabant Water? Waar vind ik mijn referentienummer? U vindt uw referentienummer in de e-mail of brief die u onlangs van ons ontvangen hebt met het verzoek ons de meterstand door te geven. Wat kost een kuub water bij Brabant Water? ​​​​In 2021 is het drinkwatertarief € 0,46 voor 1.000 liter (1…