Wat is een goede huishoudboekje app?

Wat is een goede huishoudboekje app?

Thuis budget – Android Thuis budget is de ideale app om je huishoud financiën bij te houden. Deze app is redelijk eenvoudig in de omgang en heeft alle basisfuncties die je nodig hebt om een goed overzicht te maken. Je kan je bonnetjes en uitgaven makkelijk en snel toevoegen in een eigen gekozen categorie.

Welk huishoudboekje?

Een huishoudboekje app kan hierbij helpen….Beste huishoudboekje app (2021 update)

MijnGeldzaken Huishoudboekje N26 Online Bankieren App
Dyme App Grip App
Budgetbeheerder – Geld tracker Monefy – Expense Tracker

Wat is een goede app om uitgaven bij te houden?

Je kan Money Lover hier downloaden voor iOS en hier voor Android.

 • Spendee: Budget & Money Tracker. Ook Spendee geeft je de mogelijkheid om je budget op een eenvoudige en persoonlijke manier te beheren.
 • Moneon.
 • Buddy.
 • ROOV.

Hoe krijg ik inzicht in mijn financien?

5 stappen om je inkomsten en uitgaven op een rij te zetten

 1. Zet je maandelijkse inkomsten op een rij. Begin met een lijst van je inkomsten per maand.
 2. Doe hetzelfde met je uitgaven. Verdeel je uitgaven in je vaste lasten en je dagelijkse uitgaven.
 3. Maak een begroting.
 4. Kijk of je kunt besparen.
 5. Stel een spaardoel in.

Wat is het beste digitale huishoudboekje?

De Nibud Cashflow Manager is dit jaar als beste uit de bus gekomen bij een test door de consumentenbond en Centiq! In totaal zijn er 14 digitale kasboekjes onderzocht waarvan 7 offline.

Is DYME te vertrouwen?

Dyme is een mooi initiatief, maar de app werkt (nog) niet goed. Dyme zal flinke verbeteringen moeten doorvoeren wil de app echt van toegevoegde waarde zijn. Wij probeerden de app uit en konden de meeste functionaliteiten niet of niet volledig gebruiken: De bespaarmogelijkheden krijg je niet te zien.

Wat is een handig huishoudboekje?

Met een kasboek, huishoudboekje of uitgavenapp krijgt u hier snel en makkelijk inzicht in. En vindt u misschien manieren om te besparen. Met een kasboek of uitgavenapp krijgt u weer overzicht over uw uitgaven. Geld gaat vaak ongemerkt uit aan kleine dingen.

Wat geef ik uit app?

We hebben de drie slimste apps voor je op een rij gezet.

 • Dyme voor Android en iOS: Vaste lasten bijhouden en abonnementen opzeggen (gratis)
 • MoneyPro voor Android en iOS: de alles-in-één budget app (gratis)
 • SayMoney voor Android en iOS (gratis):

Is grip betrouwbaar?

Conclusie. Met de app Grip hebben rekeninghouders van ABN AMRO beter inzicht in hun inkomsten en uitgaven, maar de privacy is volgens ons onvoldoende gewaarborgd.

Waar gaat geld naartoe?

Om de economische schade van de coronacrisis te beperken, geeft de overheid veel extra geld uit. Dat geld gaat naar steun aan bedrijven, ondernemers en werknemers. Tegelijkertijd heeft de overheid minder inkomsten. Bedrijven kunnen uitstel van belastingbetaling krijgen.

Hoe noem je het afstemmen van je uitgaven op je inkomsten?

Het plannen of afstemmen van inkomsten en uitgaven, het opstellen van een begroting, het opstellen van een budget. Zie ook: begroting, budget, zero-base budgetting.

Hoe kun je het beste een kasboek bij houden?

Voor een kasboek kunt u een leeg schrift of notitieboekje gebruiken. Schrijf op de linker pagina wat uw inkomsten zijn. Naast uw netto loon kunnen dit ook toeslagen en andere inkomsten zijn. Onderaan de pagina telt u deze bedragen bij elkaar op.

Wat is een goede huishoudboekje app? Thuis budget – Android Thuis budget is de ideale app om je huishoud financiën bij te houden. Deze app is redelijk eenvoudig in de omgang en heeft alle basisfuncties die je nodig hebt om een goed overzicht te maken. Je kan je bonnetjes en uitgaven makkelijk en snel toevoegen…