Waarom laat mijn iPhone niet meer op?

Waarom laat mijn iPhone niet meer op?

Als je iPhone niet meer oplaadt, is de oorzaak vaak een kapotte kabel of adapter. De lightning-kabels zijn niet heel stevig, dus wellicht zit er een kink in de kabel of is het uiteinde beschadigd. Probeer verschillende stopcontacten uit en test je kabel ook in verschillende USB-poorten.

Kan iPhone niet meer opladen?

Als uw apparaat niet of langzaam oplaadt

 • Controleer uw oplaadkabel en USB-adapter op tekenen van beschadiging, zoals breuken of verbogen pinnen.
 • Gebruik een stopcontact en controleer de verbindingen tussen de oplaadkabel, de USB-adapter en het stopcontact of het netsnoer, of probeer een ander stopcontact.

Wat als je oplader het niet meer doet?

Maak de oplaadpunten/contactpunten schoon Helemaal wanneer je je iPhone (6, 7 of 8) of bijvoorbeeld je Samsung S7, S8 of S9 of een ander Android toestel constant in en uit je broekzak of tas haalt. De oplaadpoort is dan extra gevoelig voor vuil. Maak deze ingang dus schoon en verwijder het eventueel aanwezige stof.

Wat moet je doen als je iPhone niet wil laden?

Volg deze stappen:

 1. Verwijder eventueel vuil uit de oplaadpoort aan de onderkant van het apparaat.
 2. Start het apparaat opnieuw op: iPhone. iPod touch.
 3. Probeer een andere USB-kabel of een andere oplader.
 4. Zorg ervoor dat u de nieuwste iOS-versie hebt.
 5. Neem contact op met Apple Support om een afspraak te maken voor service.

Waarom laad mijn iPhone niet draadloos op?

Bij een te warme batterij laadt de iPhone 11 niet draadloos op. Als de batterij te warm wordt, beperkt de software het opladen tot 80 procent. Zo wordt de levensduur van de batterij verlengd. Het draadloos opladen wordt hervat als de temperatuur is gedaald.

Hoe maak je iPhone oplaadpunt schoon?

Het beste kun je met een (zak)lamp in de aansluiting schijnen en er met een plastic tandenstoker in wroeten. Bijvoorbeeld met Gum soft-picks (met zo’n borsteltje op de kop). Anderen adviseren een houten tandenstoker, of een satéprikker. Maar let op: het houten puntje kan afbreken.

Hoe zie je dat je iPhone aan het opladen is?

Het batterijsymbool rechtsboven in het scherm geeft de lading van de batterij of de oplaadstatus aan. Als je de batterij oplaadt terwijl je de iPhone synchroniseert of gebruikt, kan het opladen langer duren.

Wat moet je doen als je telefoon niet meer oplaad Samsung?

Als je Samsung niet wil opladen kan het liggen aan stof in je oplaadpoort. Gelukkig is stof verwijderen geen hogere wiskunde. Wel is het belangrijk dat je secuur te werk gaat. Gebruik hiervoor een pincet of ander dun voorwerp.

Wat moet je doen als je telefoon niet meer oplaad door water?

Wat moet je doen bij smartphone waterschade?

 • De telefoon uitschakelen. Als je telefoon in het water heeft gelegen, kun je er het best van uitgaan dat deze helemaal vol is gelopen.
 • Haal de batterij eruit.
 • Stel de simkaart veilig.
 • De telefoon drogen.
 • Vocht onttrekken.
 • Nog even wachten.
 • Reparatie.

Hoe weet je of je iPhone aan het opladen is?

Waarom laadt iPhone niet op in auto?

Maak de lightning-poort schoon Soms zit er vuil of stof in de lightning poort. Maakt de laadkabel weinig contact en kan deze de iPhone niet opladen? Dit heeft niets met jouw auto oplader te maken maar wel met de poort van je iPhone. Maar deze poort goed schoon.

Waarom laad mijn telefoon niet draadloos op?

Een fabrikant moet zijn telefoon geschikt maken voor draadloos opladen, onder andere door de benodigde spoel in de smartphone te zetten. Omdat deze onderdelen geld kosten, zie je dat vooral duurdere toestellen Qi-laden ondersteunen. Op goedkopere en middenklasse smartphones ontbreekt draadloos opladen doorgaans.

Waarom laat mijn iPhone niet meer op? Als je iPhone niet meer oplaadt, is de oorzaak vaak een kapotte kabel of adapter. De lightning-kabels zijn niet heel stevig, dus wellicht zit er een kink in de kabel of is het uiteinde beschadigd. Probeer verschillende stopcontacten uit en test je kabel ook in verschillende USB-poorten. Kan…