Waar verkopen ze kaartlezer?

Waar verkopen ze kaartlezer?

U kan een eID kaartlezer aanschaffen in bijna alle winkels of online webshops die computers, multimedia of elektro verkopen. De kaartlezers die sommige banken aanbieden voor internetbankieren kunnen ook als eID kaartlezer gebruikt worden.

Waar kan ik een eID kaartlezer gebruiken?

Neem contact op met uw buitendienst om een afspraak te maken. Eventueel kan u ook terecht bij uw bibliotheek, gemeentehuis of OCMW om een computer met kaartlezer te gebruiken.

Waarom werkt mijn kaartlezer niet?

Werkt uw kaartlezer niet, installeer dan eerst de juiste software. U kunt de software gratis downloaden ((opent in nieuw venster)) op de website van de eID, zowel voor Windows, Mac als Linux. Herstart na afloop van de installatie uw computer. Daarna kunt u nogmaals testen of de kaartlezer correct werkt.

Welke kaartlezer kopen?

Het is van belang om bij de aanschaf van een kaartlezer te letten of de cardreader gebruik maakt van een USB 2.0 of 3.0 aansluiting. Afhankelijk van de snelheid van de gebruikte kaart kan USB 3.0 tot tien keer sneller data overdragen dan een cardreader met een USB 2.0 aansluiting.

Hoe bekom ik een kaartlezer?

Volg onderstaande stappen.

  1. Vul in het Easy Banking-aanmeldscherm uw klantnummer in.
  2. Selecteer ‘kaartlezer’.
  3. Vul het nummer in van de debetkaart die u wilt gebruiken.
  4. Plaats de debetkaart in uw kaartlezer en druk op M1.
  5. Voer de CHALLENGE-cijfercode in en druk op OK.
  6. Voer uw pincode in en bevestig met OK.

Wat is de beste eID kaartlezer?

De OneSpan Digipass 905 Basic is de meest verkochte eID kaartlezer (USB-identiteitskaartlezer). Geschikt voor alle eID-toepassingen. De ACR38 Desktop is een strakke witte identiteitskaartlezer met geïntegreerde voet voor een ideale plaatsing op je bureau. Deze eID kaartlezer is geschikt voor alle eID-toepassingen.

Is Belfius kaartlezer ook voor identiteitskaart?

Uw kaartlezer is ook een eID-lezer U kunt uw kaartlezer met USB-kabel ook gebruiken met uw elektronische identiteitskaart bij online overheidstoepassingen zoals Tax-on-web.

Wat is ELD?

De eID is een elektronisch identiteitsbewijs (met chip) waarmee u elektronische verrichtingen kan uitvoeren. U kan de eID onder andere voor het volgende gebruiken: identificatie bij verschillende instanties. elektronische documenten ondertekenen.

Waarom werkt Myminfin niet?

Soms ligt dit probleem bij de browser. Probeer even in te loggen met een andere browser of installeer de laatste nieuwe versie van de browser waarmee u initieel probeerde in te loggen. Als bovenstaande oplossingen niet werken, contacteer dan eerst uw ICT-dienst.

Hoe kan ik mijn kaartlezer testen?

EID KAARTLEZER TESTEN

  • Zorg er er voor dat je eID kaartlezer aangesloten is op je computer en dat je eID-kaart in de lezer zit.
  • Open de testsite en klik vervolgens op “Start test”.
  • In een nieuw venster zal gevraagd worden om je naam (certificaat) te selecteren.
  • Tot slot geef je jouw PIN-code in en klik je op OK.

Welke eID lezer kopen?

Het meest gebruikte type is de gewone eID kaartlezer die u via een USB-poort aan de computer koppelt. Zo’n kaartlezer heeft geen eigen toetsenbord of scherm, want u geeft uw pincode in via het toetsenbord van de computer. Er zijn kaartlezers met een eigen toetsenbord en/of scherm.

Hoe inloggen zonder kaartlezer?

Bye bye kaartlezer! Want dankzij itsme® kan je met 1 app inloggen bij je bank of een betaling bevestigen. Klik gewoon op het itsme®-icoontje op de website of app van je bank, open daarna de itsme®-app, bevestig de actie en klaar!

Waar verkopen ze kaartlezer? U kan een eID kaartlezer aanschaffen in bijna alle winkels of online webshops die computers, multimedia of elektro verkopen. De kaartlezers die sommige banken aanbieden voor internetbankieren kunnen ook als eID kaartlezer gebruikt worden. Waar kan ik een eID kaartlezer gebruiken? Neem contact op met uw buitendienst om een afspraak te…