Hoeveel calorieen zitten er in een boterham met smeerkaas?

Hoeveel calorieen zitten er in een boterham met smeerkaas?

Er zitten 33 kilocalorieën in 1 voor snee (15 gram) smeerkaas, 30+. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in ‘smeerkaas, 30+’? In onze caloriechecker hieronder kom je te weten hoeveel vet, verzadigd vet, eiwit, koolhydraten, suikers en vezels erin zit.

Hoeveel calorieen is een boterham met choco?

Voedingswaarde Overzicht: Er zijn 304 calorieën in een portie Boterham met choco ontbijt.

Hoeveel calorieen heeft een boterham met jam?

Er zitten 50 kilocalorieën in 1 voor snee (20 gram) jam. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in ‘jam’? In onze caloriechecker hieronder kom je te weten hoeveel vet, verzadigd vet, eiwit, koolhydraten, suikers en vezels erin zit….1 voor snee (20 gram) jam bevat:

Energie 50 kcal
Eiwit 0,1 g
Zout 0 g

Hoeveel is 1 portie smeerkaas?

Een portie smeerkaas, 20 + komt overeen met 15 gram.

Hoeveel calorieen in een boterham met appelstroop?

1 voor snee (20 gram) appelstroop, verrijkt met ijzer bevat:

Energie 57 kcal
Vet 0 g
– waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 13,5 g
– waarvan suikers 11,2 g

Hoeveel choco op een boterham?

Eet dit daarom niet te veel en niet te vaak. In de onderstaande tabel zie je hoeveel calorieën, suiker en verzadigd vet in verschillende soorten chocolade broodbeleg zit. De hoeveelheid is voor 1 snee brood (15-20 gram).

Hoeveel calorieën is een boterham?

Het aantal calorieën van een boterham hangt af van het soort brood. Zo telt een snee wit brood met melk en water respectievelijk gemiddeld 74 en 77 kcal. Met een snee bruinbrood krijg je dan weer 83 kcal binnen. Een snee volkorenbrood bevat 82 kcal.

Hoeveel Kilocalorieen in een boterham?

Hoeveel calorieen in een boterham met worst?

Er zitten 67 kilocalorieën in 1 voor snee (22 gram) boterhamworst.

Hoe slecht is smeerkaas?

Conclusie. Smeerkaas bevat relatief veel (verzadigd) vet. ‘Gewone’ kaas bevat relatief ook veel (verzadig) vet, maar ook eiwit en vitamines die belangrijk zijn voor ons lichaam. Ook bevat smeerkaas relatief veel zout en E-nummers.

Hoeveel calorieen in eten?

Calorietabel voedingsmiddelen

Calorieën vlees kcal per 100 gram
Lamsvlees 178 kcal
Kalkoenfilet 111 kcal
Salami 507 kcal
Ham 335 kcal

Hoeveel calorieen zitten er in een boterham met smeerkaas? Er zitten 33 kilocalorieën in 1 voor snee (15 gram) smeerkaas, 30+. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in ‘smeerkaas, 30+’? In onze caloriechecker hieronder kom je te weten hoeveel vet, verzadigd vet, eiwit, koolhydraten, suikers en vezels erin zit. Hoeveel calorieen…