Hoe kan ik Ziekenbond Klevertjes bestellen?

Hoe kan ik Ziekenbond Klevertjes bestellen?

Dit kan zowel via Mijn CM als via de Mijn CM-app. Bevestig een klever op elk doktersbriefje of ander document dat je aan CM bezorgt.

Wat is de voorzorg Bond Moyson?

De Socialistische Mutualiteiten (Frans: Mutualité Socialiste), officieel het Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten (NVSM) of de Union Nationale des Mutualités Socialistes (UNMS), zijn Belgische ziekteverzekeringsfondsen met een gemeenschappelijke hoofdzetel in Brussel.

Wat staat er op roze klever?

Op uw roze klever staan twee getallen van 3 cijfers, gescheiden door een schuine streep (bijvoorbeeld 131/131). Wanneer deze getallen eindigen op het cijfer 1, dan hebt u recht op de verhoogde tegemoetkoming.

Welke Mutualiteit is Bond Moyson?

Ons ziekenfonds maakt deel uit van het Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten. Als lid van ons ziekenfonds heb je dus ook recht op de diensten van het Nationaal Verbond en van de MOB Solidariteit.

Waar vind ik mijn CM nummer?

Vul je rijksregisternummer in. Zo kunnen we controleren of je CM-lid bent. Je rijksregisternummer vind je op je identiteitskaart of een gele klever en begint met je geboortedatum in omgekeerde volgorde.

Waar vind ik het aansluitingsnummer ziekenfonds?

Aansluitingsnummer moet minstens 0 en niet meer dan 256 tekens bevatten. The value of the Aansluitingsnummer field is not valid. Dit vind je terug op je kleefbriefje en op de achterkant van je identiteitskaart.

Wat is de voorzorg?

Als ziekenfonds hebben wij twee fundamentele opdrachten binnen de verplichte ziekte- en invaliditeitsverzekering: de terugbetaling van medische kosten. de uitbetaling van de uitkeringen voor arbeidsongeschiktheid.

Wat is de Bond Moyson?

Bond Moyson Oost-Vlaanderen werkt als socialistisch ziekenfonds dagelijks aan de uitbouw van een betaalbare en toegankelijke ziekteverzekering. Door de jaren is Bond Moyson uitgegroeid tot een complete organisatie met 260.000 leden, die instaat voor de gezondheid van elkeen.

Wat is de verhoogde tegemoetkoming?

Hebt u een laag inkomen, dan hebt u recht op een verhoogde tegemoetkoming voor gezondheidszorgen. U betaalt dan minder voor uw gezondheidszorgen, bijvoorbeeld voor een raadpleging bij de dokter, voor een ziekenhuisopname of voor geneesmiddelen.

Wat is het VT statuut?

De verhoogde tegemoetkoming (het vroegere WIGW-statuut) geeft recht op een verhoogde financiële tussenkomst van het ziekenfonds bij bijvoorbeeld doktersconsultatie, hospitalisatie of medicatie.

Wat doet de Bond Moyson?

We bieden verzekeringen aan om je zorg betaalbaar te houden. Maar ons ziekenfonds geeft je ook advies en tips om gezond te leven. Wij en onze partnerverenigingen organiseren tal van infosessies, activiteiten en reizen. En als jouw rechten in het gedrang komen, komt Bond Moyson voor je op.

Wat betaalt de voorzorg terug?

Leden van De Voorzorg krijgen een extra terugbetaling van 372 euro. Bij bepaalde aandoeningen loopt de terugbetaling op tot 744 euro.

Hoe kan ik Ziekenbond Klevertjes bestellen? Dit kan zowel via Mijn CM als via de Mijn CM-app. Bevestig een klever op elk doktersbriefje of ander document dat je aan CM bezorgt. Wat is de voorzorg Bond Moyson? De Socialistische Mutualiteiten (Frans: Mutualité Socialiste), officieel het Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten (NVSM) of de Union Nationale…