Hoe heet de welzijnswerker van de familie Flodder?

Hoe heet de welzijnswerker van de familie Flodder?

Het prototype van deze gedachtegang wordt eind jaren tachtig de hulpverlener Jacques (Sjakie) van Kooten in de films over de familie Flodder: een naïeve, in een Lelijk Eendje rondrijdende, sociaal werker die zich gemakkelijk door zijn eigen cliënten een loer laat draaien.

Waar kan je Flodder kijken?

Flodder – Kijk gratis naar volledige afleveringen – VTM GO.

Wie speelde Johnnie Flodder?

Coen van Vrijberghe de ConinghFlodder
Johnnie Flodder/Voiced by

Hoe heet Johnny van Flodder?

Coenraad Lodewijk Dirk (Coen) van Vrijberghe de Coningh (Amsterdam, 12 november 1950 – Almere, 15 november 1997) was een Nederlands acteur, stemacteur, muziekproducent, zanger, muzikant, componist en presentator.

Hoe laat komt Flodder op tv?

De Flodder-films zijn vanaf dinsdag 14 april dagelijks rond 20.30 uur te zien op RTL 7.

Hoeveel seizoenen zijn er van flodder?

De serie liep in eerste instantie drie seizoenen lang tussen 1993 en 1995 met in totaal 36 afleveringen door Veronica, gevolgd door de film Flodder 3. In 1998 werden 26 nieuwe afleveringen uitgezonden. Er zijn in totaal 62 afleveringen gemaakt verdeeld over vijf seizoenen.

Hoe oud is Johnnie Flodder?

Coenraad Lodewijk Dirk (Coen) van Vrijberghe de Coningh (Amsterdam, 12 november 1950 – Almere, 15 november 1997) was een Nederlands acteur, stemacteur, muziekproducent, zanger, muzikant, componist en presentator. Bij het grote publiek is hij vooral bekend als Johnnie Flodder uit de televisieserie Flodder.

Hoe is de man van Flodder dood gegaan?

De Coningh overleed aan een hartstilstand tijdens een Flodder-sketch op een besloten bedrijfsfeest voor een automerk in de First Floor Film Factory op 15 november 1997.

Hoe oud is ma flodder?

De legendarische rol van Ma Flodder werd gespeeld door Nelly Frijda. Ze is inmiddels 82 jaar. Na Flodder speelde ze nog in films, stond ze in het theater en werd ze politica.

Hoe oud is Coen van Vrijberghe de Coningh?

47 jaar (1950–1997)
Coen van Vrijberghe de Coningh/Age at death

Hoe heet de welzijnswerker van de familie Flodder? Het prototype van deze gedachtegang wordt eind jaren tachtig de hulpverlener Jacques (Sjakie) van Kooten in de films over de familie Flodder: een naïeve, in een Lelijk Eendje rondrijdende, sociaal werker die zich gemakkelijk door zijn eigen cliënten een loer laat draaien. Waar kan je Flodder kijken?…