Er Jem og Fix aben Corona?

Er Jem og Fix åben Corona?

I jem & fix tager vi situationen om Coronavirus meget alvorligt, og vi følger situationen tæt. Så længe vi kan leve op til myndighedernes krav og anbefalinger, fortsætter vi med at holde åbent.

Er Jem og Fix og Harald Nyborg?

jem & fix bliver en del af Harald Nyborg koncernen sammen med Daells bolighus. jem & fix er oppe på 10 butikker.

Er Jem og Fix dansk?

jem & fix er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vi er en dansk, familieejet virksomhed med hovedkontor i Vejle og over 2300 medarbejdere fordelt på 124 butikker i Danmark, 53 butikker i Sverige samt 8 butikker i Norge. Vi er kåret som Danmarks billigste byggemarked flere år i træk af PriceRunner, bl.

Er Jem og Fix lukket ned?

Åbent alle dage: 8-19 Der er ikke langt til den nærmeste jem & fix butik idet vi har butikker fordelt over hele Danmark.

Hvornår åbner jem og fix op igen?

12. september til lørdag d. 18. september 2021.

Kan jeg handle i Jem og Fix?

Privatpersoner og erhvervsdrivende kan handle i jem & fix’ webshop. Alle aftaler indgås på dansk. Fortrydelsesretten gælder ikke for erhvervsdrivende.

Hvornår startede jem og fix?

1986
jem & fix/Founded

Hvor får Jem og Fix deres træ fra?

jem & fix er medlem af og støtter FSC Danmark, som arbejder aktivt med at udbrede kendskabet til FSC og brugen af FSC-certificerede produkter i Danmark og i Norden. Forest Stewardship Council® (FSC) er en global non-profit certificeringsordning til træ fra bæredygtigt drevne skove og ansvarlige kilder.

Hvor stor er en jem og fix?

I dag har jem & fix 124 butikker i Danmark, 50 i Sverige og 5 i Norge. I Danmark har kæden ca. 1700 ansatte….

jem & fix
Nøglepersoner Claus Petersen (Adm. direktør)
Slogan Høflig selvbetjening
Regnskab
Omsætning 2.354.117.000 (2017)

Kan man købe hos jem og fix?

jem & fix er en 100 % dansk, familieejet byggemarkedskæde med lavpris som sin kerne. Vi er kåret som Danmarks billigste byggemarked flere år i træk af PriceRunner, og du finder vores byggemarkeder med de lave priser både i Danmark, Sverige og Norge.

Hvorfor har Jem og Fix lukket?

Vi holder lukket for at pleje vores personale og give dem en velfortjent hviledag. Så enkelt er det, og derfor er netop denne lukkedag højhellig for alle os i jem & fix. Selvom vores 110 butikker har en lukkedag den 11. september, og nogle butikker også lukker lidt tidligere end normalt den 10.

Hvornår åbner Jem og Fix efter nytår?

Nytåret skal fejres med jem & fix december til den 1. januar, men du kan se vores flotte udvalg af festfyrværkeri allerede nu og. Salget af fyrværkeri starter den 15. december.

Er Jem og Fix åben Corona? I jem & fix tager vi situationen om Coronavirus meget alvorligt, og vi følger situationen tæt. Så længe vi kan leve op til myndighedernes krav og anbefalinger, fortsætter vi med at holde åbent. Er Jem og Fix og Harald Nyborg? jem & fix bliver en del af Harald Nyborg…