Wat is AV-Top verzekering?

Wat is AV-Top verzekering?

Kiest u het liefst voor veel zekerheid, dan is de AV-Top het meest geschikte pakket. Anders dan de AV-Standaard, biedt de AV-Top wél vergoeding voor o.a. anticonceptie, hoortoestellen en reisvaccinaties. Ook biedt het pakket een ruimere dekking voor bijvoorbeeld fysiotherapie en orthodontie- en tandartsbehandelingen.

Wat kost AV-top bij Zorg en Zekerheid?

Verschillen tussen AV-Gemeente Standaard en AV-Gemeente Top

AV-Gemeente Standaard AV-Gemeente Top
Beweegprogramma’s 100% maximaal € 500,- per 2 kalenderjaren 100% maximaal € 500,- per 2 kalenderjaren
Brillen en lenzen enkelvoudig: € 230,- / multifocaal: € 470,- enkelvoudig: € 230,- / multifocaal: € 470,-
Ooglaseren X € 200,-

Wat is AV sure?

De aanvullende verzekering speciaal voor jongeren: dit zie je aan de prijs en aan de vergoedingen.

Wat kost AV-top bij DSW?

De AV-Standaard kost € 22,25 en de AV-Top € 38,50 per persoon per maand. De premie is per maand bij vooruitbetaling verschuldigd.

Wat is AV compact?

Gaat u een paar keer per jaar naar de fysiotherapeut of gebruikt u bijvoorbeeld de anticonceptiepil, dan kunt u hier een vergoeding voor krijgen vanuit de AV-Compact. Zoals de naam al zegt is het onze meest compacte en daarmee de goedkoopste aanvullende verzekering.

Wat is AV gemak?

De AV-Gemak Regio is de meest voordelige verzekering voor iedereen die in de regio woont. In deze aanvullende verzekering zitten de twee meest gebruikte vergoedingen én extra sportief voordeel. Want Zorg en Zekerheid wil van haar werkgebied het gezondste stukje Nederland maken.

Hoeveel fysio behandelingen heb ik nog Zorg en Zekerheid?

100% vergoeding vanaf de 21e behandeling per chronische aandoening. Chronische fysiotherapie valt onder uw eigen risico. Het intakegesprek bij uw eerste bezoek telt als een behandeling. Daardoor kunnen er 2 behandelingen gedeclareerd worden bij een eerste bezoek aan de fysiotherapeut.

Wat kost Zorg en Zekerheid?

Zorg Zeker Polis € 127,50 per maand met een eigen risico van € 385,-. Collectieve korting mogelijk.

Hoe declareer ik bij Zorg en Zekerheid?

Hoe werkt het?

  1. Open de app.
  2. Klik na het inloggen met DigiD op ‘Declaratie indienen’
  3. Voeg de foto of het PDF-bestand van de factuur die je wil declareren toe.
  4. Geef jouw declaratie een beschrijving, zodat je deze makkelijk kunt terugvinden.
  5. Klik op ‘Declaratie indienen’ om de factuur te declareren.

Wat is AV compact DSW?

Wat zijn de kosten van een beugel?

Gemiddeld kun je rekenen op een kostenplaatje tussen de 2000 en 3000 euro totaal voor de onder- en bovenkaak (volledige behandeling). De orthodontist brengt de kosten gelukkig gespreid in rekening. Ook de verzekering kan (een deel van) de kosten dekken.

Waar staat de afkorting DSW voor?

DSW is gestart als regionale zorgverzekeraar, daarom staat de afkorting DSW oorspronkelijk voor Delfland, Schieland, Westland. Inmiddels is DSW uitgegroeid tot een landelijk bekende zorgverzekeraar.

Wat is AV-Top verzekering? Kiest u het liefst voor veel zekerheid, dan is de AV-Top het meest geschikte pakket. Anders dan de AV-Standaard, biedt de AV-Top wél vergoeding voor o.a. anticonceptie, hoortoestellen en reisvaccinaties. Ook biedt het pakket een ruimere dekking voor bijvoorbeeld fysiotherapie en orthodontie- en tandartsbehandelingen. Wat kost AV-top bij Zorg en Zekerheid?…