Kan je kajakken op de Maas?

Kan je kajakken op de Maas?

Al vele keren komen kajakken en nog vele keren in het verschiet. Telkens weer een ontspannende en zorgeloze dag op de prachtige Maas. Al vele leuke kajaktochten gedaan door het mooie natuurlijke Maasland.

Waar kan je kajakken in Limburg?

Zin in een ontspannend dagje uit? Kom dan genieten van de rust en de schitterende natuur van de Limburgse Maas! Verhuur van kajak, kano en rafts op de Maas vanuit Lanaken/Maasmechelen.

Waar kan ik kajakken?

Dit zijn de mooiste plekken voor een dagje plezier op het water, in de kajak of kano.

 • De Leie in en rond Gent. Het historische centrum van Gent is prachtig, en het allermooiste zicht heb je vanop het water.
 • Groot plezier op de Kleine Nete.
 • De bochten van de Dijle.
 • Ooievaars en bevers langs de Durme.
 • De Demervallei per kano.

Waar kan je kajakken in België?

Kajakken in de Ardennen staat garant voor een fantastische dag!

 • Coo Kajak.
 • Domaine van Palogne – Kajak [Provincie Luik]
 • Kayak Les Epinoches [Provincie Luxemburg]
 • Kayak Les Remous [Provincie Luik]
 • Kayak Michel [Provincie Luxemburg]
 • Meer en Stuwdam van Robertville [Provincie Luik]
 • Lesse Kayaks [Provincie Namen]

Kan je kajakken op de Ourthe?

De rivier de Ourthe stroomt door één van de mooiste gebieden van de Ardennen en brengt u langs mooie plaatsen als Durbuy, Barvaux, Hotton en La Roche-en-Ardenne. Op dit meer kunt u heerlijk kajakken en kanovaren maar het is ook een vertrekpunt voor een kano of kajak tocht naar La Roche-en-Ardenne.

Waar kajakken in Nederland?

Kanovaren en kajakken in Nederland

 1. Kanoën bij Giethoorn. Boven Kampen en Zwolle vind je Nationaal Park Weerribben-Wieden.
 2. Kanoën in de Biesbosch.
 3. Kajakken in Friesland.
 4. Kanoën in Waterland.
 5. Kajakken in Overijssel.
 6. Kajakken bij Amsterdam.
 7. Kajakken in de Provincie Utrecht.
 8. Meer leuke adresjes om te kanoën in Nederland.

Kan je nog kajakken in de Ardennen?

Kajakken en kanoën op de rivieren en beekjes in de Ardennen is geschikt voor jong en oud! Er zijn een aantal rivieren waar u het hele jaar door mag kajakken en kanoën. Dit zijn de Lesse, de Ourthe, de Warche, de Vesdre, de Semois, de Viroin en de Amblève.

Waar mag je niet kajakken?

De Beneden-Zeeschelde, de binnenarmen van waterwegen zoals de Reien in Brugge of de Afleiding van de Nete in Lier zijn eveneens verboden terrein, net zoals bepaalde gedeelten in Gent (zoals de Gentse Haven) en de zeehavens. Ook de sluizen op de waterwegen zijn niet toegankelijk voor kajakkers.

Waar mag je vrij kajakken?

Dit is toegelaten op de bevaarbare binnenwateren in Vlaanderen, behalve op: het Kanaal Gent-Terneuzen; de vaargeul van de Beneden-Zeeschelde (het deel van de Zeeschelde stroomafwaarts van Burcht); bepaalde binnenarmen van waterwegen, zoals op de Reien in Brugge en de Afleiding van de Nete in Lier.

Waar mag je kajakken in Brugge?

Je kan in clubverband kajakken of kanovaren bij de Brugse Kajakclub of VVW Brugge. Roeien kan bij de BTR en de KRB. Met eigen boot kan je gratis en zonder vergunning kajakken, kanovaren, roeien of suppen op de bevaarbare wateren in Brugge (Damse Vaart, Kanaal Gent-Oostende).

Kan je kajakken in de Ardennen?

Kan je kajakken in Ardennen?

In de Ardennen kun je niet alleen op de rivieren kajakken. Er is ook een meer dat eruitziet als één grote ongerepte vlakte. Het water van het meer van de Vielles Forges schittert in het hart van het grote bos. Hier krijgt het kanoën een avontuurlijk tintje…

Kan je kajakken op de Maas? Al vele keren komen kajakken en nog vele keren in het verschiet. Telkens weer een ontspannende en zorgeloze dag op de prachtige Maas. Al vele leuke kajaktochten gedaan door het mooie natuurlijke Maasland. Waar kan je kajakken in Limburg? Zin in een ontspannend dagje uit? Kom dan genieten van…